egyéb beavatkozások:

 

 


          dr. Mucs
          Műtétek
          Egyéb beav.
          Ajánlat

 

 

"Ráncfeltöltés"

 

A beavatkozást érzéstelenítés nélkül, illetve helyi érzéstelenítés mellett végezzük. Lényege a ráncok alá injektált szövetbarát és természetazonos anyagok segítségével az "árkok feltöltése. Gyakran meglepően jó eredménnyel jár, az arc frissebbnek, fiatalabbnak tűnik, mintha kiadós pihenés után "kisimult arccal" jelenne meg. A feltöltést lehet ún. ideiglenes töltőanyaggal végezni, de mód van állandó, nem felszívódó anyagot használni.

"Ajakvastagítás, ajakfeltöltés"

 

Az ajkak feltöltését - "vastagítását" a ráncfeltöltésben használatos anyagokkal végezzük. Természetesen a töltőanyagtól is függhet az eredmény tartóssága, de egyénenként jelentős eltérések lehetnek.

 

 

 

 

"botox - Vistabel kezelés"

 

 

A Clostridium botulinum baktérium izombénító hatású toxinját felhasználva - az izomba injekciózva - a mimikai izmokat bénítjuk időlegesen. Általában egy kezelés 3 hónapig hatásos, azután ismételni kell. A mimikai izmok bénításával az általuk létrehozott úgynevezett dinamikus ráncok simulását érjük el. Ajánlatos ráncfeltöltő kezeléssel kombinálva alkalmazni.

 

magánpraxis:

Life Egészségcentrum

Székesfehérvár, Huszár u. 2. tel: +36 20 5616501

http://www.lifecentrum.hu

 


elérhetőségem telefonon: +36 30 9693537
email:
mucsmdr@gmail.com

Lehetőség van „egynapos sebészeti” beavatkozások végzésére:

Jóindulatú, tapintható emlőtumorok sebészete, sérvműtét, nyitott, vagy laparoszkópos sérvműtét hálóbeültetéssel, epeműtét, sebészeti kisműtétek

esztétikai műtétek: szemhéjplasztika, fülplasztika, orrplasztika, mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás...
ráncfeltöltés, botox kezelés, kisműtétek